Jaha ,

Hallåå göbbar o tanter :) Kom nyss hem från Elvis , inge party drag där inte "/ Så ska göra som jag gjorde så bra igår , söööva ;) Hehe, va visst party hemma hos Elvis igår men när ja kom hem till tidaholm igår efter jobbet så somna ja så fint i soffan till Jerry Springer runt 19 tiden , så så va de me de :) Sen när ja plinga på telefonen i morse ville den aldrig hålla käften . Fan hans mormor ja skulle ha vart vaken igår, för de som va idag va lika med ingetjävladragalls. Nepp en rök nu sen sova , imorn blir det o plugga jääärnet massor som måste lämnas in "/ Sen får vi la se va som händer i veckan , måla kanske ;D Och få tillbaka mitt smink o min plattång :) Glömde de i mariestad igår innan ja åkte hem . Så jag va riktigt jävla snögger ikväll ;) Lala, längtar tills näst nästa fredag ! Elvis 20 år baaardeeey ! Ska bli niceeee. Hee, nighty night bastaards . Och krya på dig Blitfnasket ! <3 Så där tråkig har ja nästan aldrig sett dig ! "/ Puss !

Jobba ,

Yeah , åker till Mariestad 20.30 ikväll och sen blire upp tidigt imorn till mitt gamla jobb och jobba :)  Karolina som hade lite panik för de hade kört ihop sig så de va ju tur att Mimmi är hemma hos mig tills på söndag så jag kunde fixat. Ska bli kul faktiskt & aldrig fel med extra cash , Sen blir de o åka hem igen till Tidaholm på kvällen & mysa framför TV:n :) På Lördag finns de väl en del planer men vilken av dom som går i verk återstår att se ;) Tjaaråå !

Shop until you drop ,

Yaah , Idag har jag shoppat bannemej :) Så som vanligt sitter jag med shoppingångest men ändå är jah riktigt jävla nöjd . Ångesten fungerar typ som biktning , för den sitter inte i så länge . Som tur är ;)  Köpte loss lägenheten finally! Och massa målarfärg så imorn ska jag göra klart sovrummet iallafall, heeel nice ;) Sen blev de en sväng på stan där jag fick tag i två par jeans som satt helt ok, men de bästa var att de va strl 27 igen, äntligen en tecken på att de händer nåt me fläsket! Dyra var dom "/ Men sånt är livet . Sen hittade jag en stickad cardigan , myyyys <3 & En vanlig grå tjocktröja me dragkedja , får inte nog av såna där vanliga tråkiga tröjor . Har typ hela garderoben full me såna . Kärlekpådom <3

Fast mest nöjd  är jag nog över mina nya vantar :) Så jag slipper tina upp fingrarna när ja kört runt med vagnen ;D Köpte fyra par för säkerhetsskull efter som jag är världsbäst på att tappa bort vantar. Sen blev de en mössa & en sööt rosabandet kalender ´09 :) Lycka !

Nu ska jag göra klart nästa kurs i skolan tänkte jag, och testa webcamen ja shoppa igår & sen blire o redovisa . Fy fan va pinigt . Får ta på mig glasögon och göra två flätor i håret me rosetter , kanske höjer det betyget en aning om man ser ut som om man inte gör annat än pluggar ? Hoppas går ju . För ja kommer inte ihåg hälften av vad förra uppdragen handlade om . Men ställer han en svår fråga får jag väl låtsas som om jag inte hör honom eller att mitt internet hoppar ur så jag hinner kolla upp frågan lite snyggt innan internet "hoppar tillbaka" ? Usch fula tankar . Borde nog plugga istället . Men orka plugga in hela boken , tänk om det är heelt i onödan ? Aja , kanske lika så bra ändå "/

Minnet honey ?

Blev bara så fruktansvärt irriterad på mig själv att jag e tvungen att beklaga mig nåra rader . Fattar inte hur jag kan glömma bort allt jämt, har fan minne som en guldfisk . Glömmer bort allt ! Så förlåt till er som tror att jag skitit i vilket , I guess I just forgot about it , och alla möten och samtal o papper och grejjer "/ Fan Elli! Så jävla dum i huvudet är du . Fast de e klart, de e ju inte lätt att va bäst , måste la va pest på nåt ! Men nu har jag iallafall diskat och städat , inte dammsugit då eftersom klockan är fem snart , men gjort iordning iallafall, plus fyllt i massa papper ja måste skicka iväg . Ännu en sak att komma ihåg , låter ju svårt me ja glömmer bort världens enklaste grejjer . Kanske just därför ja glömmer bort dem . Hepp nu ska jag ut och röka , sen göra vällingen klar för Mirre lär vakna snart . Sen förhoppningsvis söva gött !

Echo in my heart ,

Jag hatar dig för att du ser igenom mig, du köper inte fasaden . Du ser, o ja önskar och försöker göra allt i min makt för att du ska bli blind oh sluta . För skulle du inte påminna mig , skulle jag själv köpa lögnen för att slippa möta verkligheten .

Tomheten har tagit över allt , och jag kan inte va stolt över den person som finns kvar. Älskar när jag inser det. Korta stunder , men dom finns där . Måste ju vara ett bra tecken? En början ? Hoppas det.

Fett G på det !

Jaah, godkänd i första kursen, Inte illa när man inte pluggat så man kan skryta iaf :) Inte orkat blogga riktigt men Måndagen va sköön ;) Cattis i en pulka med polishatt och blåljus, behöver en säga mer? Fjantigt, fjortis, me sköjj!
Digga hennes bellning på bates ock ;) Riktigt snygg, och ont! Haha. Och sen föddes världens bästa låt, och video till den . Men den kan ja tyvärr inte avslöja något mer om för att slippa polisanmälningar för kränkning
.
Idag har jag inte gjort möe, betalat räkningar, fett tråkigt. Men lyckades som vanligt shoppa lite också, bara till Mirre men ändå, jätte fina julklappar :D Pusspåmig för att jag är så bra !

Sen har jag dessvärre lyckats göra bort mig ock, fick ett samtal från okänt nummer oh när han svara lät de som om han pratade långt borta med burkljud de hördes jätte dåligt, han sa att han hette leif och han lät så glad så jag tog för givet att de va nån som hade skickat en sk bert karlsson busringning till mig så samtalet blev inte mkt bättre än så här

Han: Hej jag e Leif o lalala *Jätte glad*
Jag: Ah hej?
Han: Jag ska lalalala *jätte glad*
Jag: Aha, va kul för dig?
Han: Kan jag komma bort till dig nu?
Jag: Ah gör du så hej! *Klicka honom*

Jätte nöjd över mig själv står jag i hallen och är stolt som en tupp över att jag inte lät mig luras av någons roligheter. Precis när ja ska öppna yttedörren o ta ut vagnen så slår de mig som en käftasmäll : Vår vaktmästare heter Leif och Susanne har sagt att han nog kommer och ska kolla på min balkongdörr och fixa den eftersom den inte går att stänga ordentligt. Behöver jag säga mer än att jag skäms en smula? Och nej jag vågar inte ringa upp, han måste ju tro jag e helt psychopippad i hövvet , fan fan fan vilket smartass jag är!

Hepp nu ska jag gå in till Mirre , hon e missnöjd över nåt, troligen har hon tappat nappflaskan .
Tillbaka, men ångra mig . Tog upp henne istället så jag kunde byta blöjan och lägga på den nya salvan ja köpte idag mot blöjexemen som börjat komma igen (ville inte göra de förut för hon somnade i vagnen påväg hem från konsum) . Försökt me allt känns de som , lufta , idomin , bad  & puder men inget har funkat den här gången, så fick tag i nån Baby zink salva . Hoppas de blir bättre nu :) Vi ligger o kikar på Paradise hotel , Mirre e så sööt, ligger o kramar sitt gosedjur och tittar nyfiket på TV:n. Vilken tur att hon inte fattar programmet ;)
 
Måste gnälla av mig lite också . Min jävla visdomstand har börjat fuckas med mig igen :( Gör så ont ! Tycker helt extremt synd om mig själv . Borde ni också göra , de ja försöker få ut av att ens skriva ner det här .

Aja,  Senare blire att diska mount evrest högen av disk oh städa undan här , ser ut som fan efter att jag letade efter alla räkningar eftersom jag har e smart tendens av att inte sätta dom på samma ställe, utan mest överallt där dom inte ska va eftersom jag sk smartstädar när jag väl städar för att jag lider av extrem lathet.

Imorn bitti kommer Mimmi & Senare mamma ock . Ska disskutera körkort o dop . Datum datum datum , jag hatar datum oh tider att passa . Men jag och Sofia kom på en smartie pie idé förut, kan ha dopet hemma på en vardah så slipper jag träffa massa tråkiga släktingar från ingenstans och låtsas som om jag kommer ihåg vad dom heter :) Smart ! :D

Silikon Shulia ,

Bah, pratat i tele med mamma en timme nu, blev helt knäpp när ja såg att hon skicka sms vid den här tiden. Galning :D
Men men, helt upp och ner samtal, från tårar till glädje , like it ! Mycket om Tyson o Miranda o grejjer, stuff jag inte kan ta här . Men till de roliga :D Ska flytta till mamma  ett tag nu i vinter o ta en intensivkurs :D Körkort , sääxy ! Inte känt att jag behövt de särskilt mycket , för jag älskar o röra på mig (får fnatt annars eftersom jag e den fläskdoris jag är o helst vill få bort de) och fyllechaffis vill man ju aldrig bli så naah ! Jag sitter hellre som passagerare med en öl i näven och ser glader ut :D Men nu när pappa e sjukskriven och grejjer så blir de bäst så så jag kan ta mig hem till finland lite oftare o så .  Innan har de ju funkat o åka me nån av de andra chaffisarna och rökt upp deras cigg och tjatat men nu när jag har lilla Mirrebus e de inte lika lätt . Palla sitta i en lastbil med henne så länge . Yeah, hoppas de går bra med de här iaf ;)

Sen måste jag önska min älskade Julia lycka till. Kl 10 idag ska hon få silikontuttar :D Yeah ;D Bara jag kvar nu da , men de får bli nästa år, höst rättare sagt . Får inte göra nåt innan tydligen :S Seeegt ! Men får roa mig med skolan och körkorts teori så länge nu da . Måttligt roande men , blir ju nice sen när man e klar me skiten !

Hepp , lalla i säng nu då . Nighty Night baaastaaars ;) <3

Vampire Bats ,

Gah, kollar på film nu . Har så tråkigt ! Borde väl snart försöka sova o kanske släcka nån av alla lysande lampor . Men har inte kunnat släppa de där me clownen än så . Hoppas jag somnar innan 6 iaf , fast Mirre lär väl vakna snart  . Kl börjar närma sig halv fyra & filmen slutar 4.35.  Jävla Clown, Jävla Du som inte finns! Vet inte om ja vågar skriva så ;O
Sen lär väl Frida komma o väcka mig :) & Sen kommer Blitfnasket, så blir de girls night ! Måndagsklubben <3 ;)
Men inga "Jagvillhadig,jagärsugenpådig,villduhamig" grejjer den här gången Cattis, spec inte till fyra olika personer :D & Inget ramla i barnvagnen heller för den delen . Annars får du va precis lika cp som vanligt ! Temat för imorn är geek battles ! Ska bli hel fränt ! Hepp nu tjöta på msn lite, sen glo vidare på filmen ! Puss !

Cosmopolitan ,

Usch nu har jag blivit en sån där tråkig häxa som sitter hemma och läser tidningar på kvällarna , helt ensam ! Nu saknar jag bara 5 katter, en blommig lång kjol, t-shirt utan bh och en stickad cardigan över, och lite grått hår o glasögon . Illa ! Och jag blir inte heller uppiffad av att behöva bläddra igenom 16 hela sidor reklam innan innehållsförteckningen visar sig och sedan ytterligare 3-4 sidor för att hitta något att läsa . Sen fortsätter de så genom hela jävla tidningshelvetet !

Nej, jag är inte alls bitter eller butter eller vfn de heter, inte alls . Men fan hans mormor, I'm going under ! This loneliness wont leave me alone! Hjälp, någon ? Förutom clownen då , dig klarar jag mig utan! :O Snart blir jag väl ett sånt där wierdo som sitter o pratar och skrattar för sig själv också . Menar inte att jag sitter ensam hela dagarna, Ohnej :P Men jag e sån som måste ha folk omkring mig i princip varje vaken timme . Helst resten ock men ;D  Har inte gått så bra med min kontaktannons faktiskt , men som de sägs , nothing is impossible !

Sen kanske de inte skulle hjälpa nå vidare ändå, för tror största tomheten finns i hjärtat mitt (JA JAG HAR ETT NICKE) Allt känns så ensamt och tomt utan Tyson , har inte känt mig rädd eller mörkrädd på så länge , inte ensam heller när Du fanns här hos mig . Saknar Dig så jävla mkt älskling . Skulle göra vad som helst för att få ha dig här o krama om dig honey :'( Vad som helst ... </3 Gör så ont att du aldrig kom tillbaka till mig , älskar dig . Du finns alltid med mig , Alltid !

Sen har jag fått så jävla mkt frågor om varför jag inte bloggar mer om Mirre . Och svaret är enkelt ! Hur många "Hej jag är en ung mamma" - bloggar finns det inte redan ? Och det känns inte bekvämt att blogga om allt hon gör och inte och vad som händer i hennes liv , tycker det är privat !  Klart jag skriver nåt ibland, men de har ni la märkt , nepp den här bloggen är jag !

Öppethus ,

Jaa, så vare fan här ikväll , först kom Jimmy och Janne . Då hade jag så lagom roligt, men sen kom Nicke, och efter det Sanna & Johan o lite Senare även Cattis & Elvis :D Värsta räddningen ju ! Annars har jag inte gjort så mycket idag . Vart ute och gått en vända, fifan va kallt de vart "/ Sen köpte jag 4mån-gröt åt Mirre så hon fick smaka lite nu på kvällen innan hon gick och la sig o hon somna så gott så :) Hann knappt lägga ner henne i sängen innan hon nanade :P Sen satt vi la mest o snacka skit om Stinky, om hur han kunde sno jobbet på soptippen, för menar de måste ju vara en säkerhetsrisk för honom då vem som helst kan ta fel på honom och en påse trash, på lukta iaf ! & Självklart fixade vi temat för imorn :) Ska bli nice ;) Måndagsklubben <3 Hepp nu ska ja ta o klä på mig som en eskimo o gå ut o röka . Så jobbigt, för när man äntligen fått av sig alla kläder e de snart smokey time igen "/ Livet e hårt . . Tja !

Mr X(XX) ?

Jaha , de va så gött när Frida va här för då kunde jag sova ! Sov ut riktigt ordentligt till oh med , hon och Mirre gick upp typ 4 timmar innan mig :P Ingen Clown spökade i mina tankar , men nu när man e ensam igen så visst jävlar i mig ska man behöva ha tänt varenda lampa i hela lägenheten bara för att hindra honom för att stå o lura i mörkret nånstans "/ Jo, jag har alltid varit mörkrädd, men när de handlar om clownjäveln är Mörkrädd bara förnamnet ! Fan da ! Så nu gör jag ett nytt försök . .

"Ensam mamma söker en biffig, farlig , snögg sovkamrat. Biffig och farlig funkar ock, men då får du sova på en madrass på golvet, Du ska för de första inte visa dig sålänge de är ljust ute, helst inte fören jag ska gå o lägga mig . Eller ah , du behöver inte visa dig särskilt mycke då heller bara jag vet att du finns där så jag kan snarkelisnorka så jag orkar med dagarna ! Om anledningen att du faktiskt inte visar dig på dagarna är att du har ett jobb och tjänar fett me cash , så är jag inte emot giftemål . Så länge du e snögger då , annars e platsen för dig fortfarande på gölvet ! Finns du? "


Nåt sånt iallafall . Tror inte jag lyckas hitta vad jag vill ha faktiskt "/ Men jag kan ju alltid hoppas , finns inte så mkt annat att göra när jag ändå inte kan söva ! Äeh, nu blire film oh cola , götteligöttans ! Hejjs !

Snö Änglar ,

Hade lite lungt baardey me Fridush igår . Va inte meningen men de blev så . Va niice , lite segt eftersom man blev på party humör på slutet men de löste sig :) Gjorde årets första snö änglar , och sprang o sladda i snön . Vart kallt om fötterna men värt de , för fy fan va kul de va . Crazy shit ! :D Ida har de inte hänt mycket , följde Frida till Stensiken när ja väl hade vaknat o sen hemmåt . Skönt o röra på fläsket lite :) Ah! Så glad e jag, fy fan va jag älskar snö ! Puss !

Den som inga byxor har ,

Vaknade av att nån stog och kollade på mig i morse, men de va inte clownen utan Blitfnasket Cattis . Tur de :D Dagen fortsatte inte så rockigt . Mina favoritbyxor var nytvättade så jag tog på mig leggings (för att de e så kallt ute) och sen skulle byxorna på, så böjer jag på knäna lite för att töja ut byxorna . . Och va händer ? Jo dom spricker inte, utan sprängs ! Så nu har jag inga favoriter kvar =( Sen gick vi till stan för att hitta nya byxor , omöjligt med detta mode . Spola tebax tiden tre år så hade de vart en annan sak . Fans jävla helvete . Visst dom byxorna e visserligen snart 5 år gamla haha :D Men alla andra byxor jag har e antingen för stora eller för små "/ Får åka till skövde nån dag och leta som en tok . Nånstans måste de ju finnas . Annars får de bli en sväng till götet, där har jag mina guldgruvor !  Så nu får jag leva i mjukisbrallor istället , så trött på det ju . Gjorde jag ju för fan i nästan 10 månader de här året ! Gah på det ! Aja, köpte lite smink idag iallafall för att trösta mig själv . Sen vart jag på försäkringskassan o hämta lite papper . . Senare blev de o gå till Elvis och färga Blitfnaskets hår . Hoppas de blev bra, för såg lite scary ut undertiden , blå grönt o gult typ :D Våga inte stanna tills de blev klart :D Nee skoja bara men kom på att jag hade glömt min mobil hemma och Frida skulle höra av sig om när hon kommer ikväll :) Ska städa lite innan hon kommer ock tänkte jag, typ en timme kvar ! Om jag kan slita mig frå Jerry Springer vill säga . . Just nu handlar det om en mor och en dotter och morsan ska gifta sig med dotterns ex , lika ugly som vanligt :D Love it !

Jävla clown helvete !

Och nu vaknade Mirre ock . Mata henne, sen en kall dusch så jag fryser så helvete och kan gömma mig under täcket så jag slipper fantisera om att clownen står överallt och förhoppningsvis sover Mirre tills vi ska upp nu på morgon så jag slipper springa längs väggarna som igår när jag skulle göra välling så inte clownen skulle komma och stycka mig.


Candy is upset ,

Baah! Nu e klockan snart halv fem och jag sitter här och kollar på Jerry Springer . Trött som en jude e man . Jävla CLOWN ! :'( Fanfanfan ! Ska upp tidigt imorn ock , ska till försäkringskassan och sen färga Cattis hår . Hon kommer o väcker mig om nåra timmar "/ Fan, nu e de dags o skaffa en karl . Så man vågar sova på nätterna , dom jävlarna e ju bra till nåt iaf , frågan e bara vart man kan hitta en biffig, farlig & goodlookin' sovkompis . Sov vakt i första hand . Nån som vet ? Inte jag iallafall . .  Låter ju bra . Men på ett ungefär så här tänkte jag då va "Ensam mamma söker en karl som har ett eget liv så jag slipper se fanskapet på dagarna!" Va tror ni ?

John Blund , I'm breaking up with you !

Jag ger fan i dig nu ! Hatar dig så jävla mycket asså "/ Du skiter i mig helt totalt , orkar inte med dig längre ! Aah iaf , Har varit hemma hos Elvisp & Blitfnasket tills klockan 01 . Käka mat o tog nån bira och kolla på film o så . Nice de :) Och nu e klockan snart halv fyra "/ Blää på det ! Kunde knappt sova i natt sen när ja skulle heller för hörde om den där historien om clownen i sovrummet så jag blev helt hysteriskt rädd :( Och nu när ja snart ska sova kommer känslan tebax , fanfanfan varför ska jag vara such a baby för ? Fredag idag med , och Cattis har födelsedags fest i Mariestad , men för mig blire o ta de lungt och kolla på tv och så . Bara va hemma och mysa , behövs de ock ibland ! Får vänta på kommande bravader ;) Dvs Elvis 20 år såklart  ;D Har ju redan firat Cattis aka Blitfnasket en gång , i fredags så de får faktiskt räcka gullet :)  Nepp nu ska jag kolla på tv . Call me crazy , men en stor anledning att jag ger upp hoppet om John är faktiskt att jag inte vågar gå och sova . Usch , första gången på länge jag önskar jag hade nån hero att sova med "/

John ger mig nobben ,

Klockan e fan över tre nu, men e man trött för de ? Legat o försökt få en date med John Blund  en stund men har hitills bara fått nobben :( Inget roligt på tv heller . Hee, får ta en dusch eller nåt, för då fryser en ju sen & då e de gött o krypa under täcket + att jag förhoppningsvis somnar och slipper läsa mig trött i den meningslösa bloggvärlden. Jag menar alla bloggar e faktiskt inte lika top notch som den här , puss hej jag vet att ni älskar mig !

Niggerballs !

Blä, nu blire fanimej bingen för mig . Gjorde negerbollar för nån timme sen, fy fan va de blev fail . ICAS margarin smakar fan räääv . Aldrig mer baka nåt på det . Ska bli gött o sova iaf, förutom min automatiska väckarklocka Mirrebus så har jag ingen anledning att gå  upp tidigt ida så de e nice . Usch nej nu lägga mej , mår fan illa av niggerballsen, o ändå har jag bara ätit en oh en halv :S Kanske är ett tecken från ovan , eftersom jag ska banta , inte flöta . Aja, hejjs !

Trötter ,

Nu har jag suttit i tele och gjort viktigpetter samtal i en timme . Usch va seegt . Trött som faen e man ock ! Har några kvar och göra men dom behöver ja inte göra så här tidigt :) Får bli och förhoppningsvis sova nåra timmar till, om jag lyckas övertala Mirre för hon ligger och gormar oh leker pigg som bara den "/ Men får väl helt enkelt förklara för henne att mamma e dötrött och behöver sova sisådär tre timmar till, hon förstår nog, så de går nog bra (Y) Eller kanske inte..

Suomi power & Silikonpattar ,

Tjingeling! Idag kan jag iallafall skryta om att jag fått en del gjort ! Pluggat som en jude , så nu är 1/3 av Religion A klar :) Gött ! Tänkte bli klar med hela kursen denna veckan så man slipper tänka på den mer . Sen har jag gjort massor av viktigpetter samtal tidigt som faen imorse :D Stolt! Blir fler om några temmar när ja sööövit ;) Plus att jag har fixat tvn nu, och beställt extra kanaler :) Nöjespaketet, Barnpaketet och Dokumentärpaketet :D Och beställt snabbare bredband och IP telefoni :) Nu jeeevlar! Plus att nu har jag och Julia planerat vår nästa finlandstripp! Runt den 19 januari åker vi ! Får vänta en vecka för att hon inte ska av smärta av sina silikonpattar hon ploppar in den 12 ;) Jag vill också, men ingen idé att beställa tid än då jag vill gå ner ca 11-14 kilo innan jag gör dem, istället för tvärtom. Och numer går de inge vidare att träna heller, vill springa som ja brukar, men enda tiden jag har för det är på nätterna och då e de sveeenhalt ute "/ Men Pizza har jag slutat flööta nu iaf, nu ska fläsket bort! Plus att Mimmi beställt nån sån där konstig mirakel kur för att få bort tiger ränderna på min kära kassler, hoppas de föönkar ;) Och svaret är ja, jag kommer nog se ut som en blåst Big Brother bimbo när jag e klar och jag bryr mig inte vad ni tycker om det ! Hepp, nu ska jag kolla på tv <3 Puss Fläskdoris!

Storm oh feber ,

I Lördags vart de storm, och idag ser de inte bättre ut, dånar utanför förnstret, granarna får backslick och löven yrar runt. Fifaan. Idag kom jag upp i tid iallafall, känns skönt o få reda ut allt, känns som om jag skitit i vilket allt för länge nu, och man kommer ingenstans på det. Sen e de så fruktansvärt roligt att jag nyss hunnit bli frisk men börjar bli sjuk igen. Fryser räva av mig här hemma, känns som om jag bor i ett kylskåp! Går runt i typ 35 lager me kläder, raggsockar o grejjer men ändå fryser jag. Feberfitta. Så arg blir jag! Så idag ska jag inte ut och springa eller gå ikväll utan bara mysa med varm choklad o grejjer och förhoppningsvis slipper jag bli smällsjuk i 3 veckor till! Hoppas går ju alltid "/ Aja, kollar på barnprogram nu som vanligt vid den här tiden, och sen e de en mus där som heter Maximus, hur kalas e ente de? :D
Aja, Mirrebus börjar bli grinig nu, tror hon vill nana nån timme för hon gick upp samtidigt som jag idag, hejjs!

Cold as fire baby hot as ice ,

Fan va sur man kan bli på denna jävla blank is som ska ligga o lura på gatorna på nätterna asså! Inte så att jag bellat på arslet än, men de är väl bara en tidsfråga. Ne men vill ut o springa! Men de fick bli o en sväng så snabbt jag bara kunde utan att flyga på räva, vore ju lite pinsamt och de var rätt nära ett par gånger kan jag erkänna ! Måste röra på mig  o dom här sista kilona e envisa... Morr på dom . Nepp nu ska jag väl ta mig en nattcigg och sen börja krypa te kojjs. Upp tidigt imorn eftersom jag inte lyckades med det idag, och saker och ting forfarande behöver tas tag i. Heippa !


Cheap Monday ,

Idag har gått så snabbt så jag har inte ens hunnit med den. Den bara försvann.Blir väl så när de blir mörkt ute så snabbt. Helt sjukt, bara 5 veckor kvar till jul :S  Mirre somnade vid två tiden och sov tills klockan 18 och under tiden var Frida och Louise på besök. Satt la mest o snacka om allt och inget och kollade på helt cepiga tv program, typ om dövas väckarklockor förr i tiden, fjortisar som beskrev fjortisar och sen nån gubbe som levde i djungeln och åt larver och gröna myror. Så äckligt var det. Sen blev jag på flööthumör, så jag tvinga med Frida och Louise till ICA för och köpa ingredienser till negerbollar men sen när jag kom hem så åt jag mat och nu e jag för mätt för att baka. Får görat imorn istället :) Hm, jo en sak till har jag hunnit med idag, försökt auktionera ut  min kompis ex Håkan Ljung.
 
Så vem vill ha en herpesherre på 23 bast? Mogen som få, med hängpattar och ankröv som saknar liv. Han finns i Biskopsgården, Gbg. Ser helst att han kommer till ett långvarigt hem då snubben inte klarar av att bli dumpad.
Budgivningen startar på att jag kan betala den som blir ihop med han, och det vet jag fler som gör.
Första, andra, tredje - Såld ? Funkar inte detta så får det bli
blocket.se
Endast seriösa göre sig besvär. Kommentera er email adress för bilder.


Nepp, nu ska jag ta en cigg sen kolla på barnprogrammen med Mirrebus. Skriver kanske mer ikväll. Hejjs!

Rosa bandet ,

Åh va arger man kan bli på sig själv ibland , satt hur länge som helst för att kunna starta en insamling men de funkade inte . Sen kom jag ju på att kampanjen är slut för i år ! Smartass jag är.  Och nej jag har inte gått o lagt mig än öven om mitt natti natti inlägg skrevs för ca en timme sen . Är inte trött, eller jo men inte sugen på att sova. Vet inte varför. Känner mig så jävla tom på något sätt . Rastlös och empty . Ingen vidare feeling vill ja lova ! Vet inte vad jag ska göra, eller ta vägen. Eller rättare sagt, va ja vill göra och vart jag vill ta vägen. Saknar hästarna så in i helvete nu de senaste också . Sitter o kollar hästannonser hela tiden, vill skaffa mig en hoppeliskutt och komma ut och tävla lite smått igen men så roligt när jag vet att jag verkligen inte har tiden som krävs nu med skolan & Mirre o allt. Men jag vill så förbannat. Men jag vill så jävla mycket jämt. Har ju Giselle fortfarande men hon e ju dräktig och allt plus att de känns som om man rider på en kamel när man hoppar upp på henne. När hon inte bara står på två ben då vill säga. Kanske därför jag gav henne till mamma . Hästar hästar hästar. Tänk om man vore rik och kunde köpa en hästgård i typ jaa, skåne småland eller nåt de vore inte fel direkt! Ska nog ta och vinna på lotto! Men de kan ju ta ett tag har ja märkt "/  Men en grej e bra! Nu när Mimmi slutar jobba ska hon sälja lägenheten i Gbg o skaffa en gåård men de blir typ i Halmstad och naah där vill ja ente bo. Tror jag. Äh, fråga mig imorn så e de väl det enda jag vill. E så trött på att jag alltid vill så jävla mycket och ändrar mig hela tiden. Blir rätt jobbigt i längden o leva med mig själv då haha,  borde uppsöka en läkare och få ett recept utskrivet som heter "Nöjd"

Godernatter ,

Hm, får la skriva några rader innan ja ska va så rockig o söva. Helgen var fin :) Säger inget mer om den haha.
Idag har annars vart en slö dag, inte gjort så mycket. Hade taco kväll med Blitfnasket och Borat Bond o satt och tjöta ett tag sen fick ja dra mig hemmåt för de var dags för Mirremanda och nana. Sen har jag väl mest gjort precis ingenting förns jag va ute och sprang en kortkort vända och efter det satte jag mig här o skrev ner denna skiten. Men nu blir de och ta en godnattcigg och sen söva, ska gärna upp rätt tidigt imorn hade jag tänkt mig. Ta tag i saker och ting, de behövs.

Badmorning !

Happ, så roligt jag har haft asså. Somnade vid nio tiden eftersom Mirre vaknade hela tiden efter att jag duschat. Sen känns det som om jag precis hann somna, så plinga de på dörren . Jag virade in mig i täcket (Trodde jag) Sprang naken iväg och öppnade dörren. När jag gjort det så inser jag att jag inte ens öppnat ögonen än och att täcket har jag slängt över axeln så jag står där naken och öppnar dörren & ser inte vem det är. Jävla skit elli, de kunde ju ha vart vem som helst ! Men som tur var det Mimmi. Hepp, har diskat nu, mount evrest hög till disk var de fanimej, men nu är den boooorta :D Ska städa lite till, sen kolla alla mina presenter från IKEA och sen kommer snart Matilda :) Usch nu ringde Blitfnasket nyss och pratade med Håkan Idiot, fan hur lågt får man sjunka? Aja, ska dra Hejjs! Puss!

Nighty night bastards !

Nu har jag rökt min sista  eller kanske näst sista ? god"natt" cigg och & ska ta en dusch och sen mina vänner ska jag bannemej krypa till kojjs. Hittat mycket som tröttat ut mig lite iallafall. Satt mest på familjeliv.se och läste om otrohetsdraman och slampor. En värld för sig det där faktiskt! Usch va klockan ska rymma iväg och bli mycket, lär ju hinna bli 6 innan jag hittar sängen.Och inte för att ljuga eller så, där ligger Ashton Kutcher & väntar på mig ;) Puss!

Räkna får .

Happ, nu börjar klockan närma sig halv fem och jag är helt überpigg, riktigt irriterande eftersom jag ska upp tidigt idag. Har legat o försökt sova nu en timme men bara vänder oh vrider på mig och lyckas bli ännu mer irriterad. Vettefan va jag ska ta mig till! Och jaa, jag har räknat får. Helt galet många får, men bää jaa lyckas inte tröttna på dem. Får läsa mig trött i bloggvärlden eller något, de brukar funka ibland. Så hinner jag väl somna precis lagom till att Mirremanda vaknar för dagen "/ Brukar alltid tajmas o lyckas på de planet. Borde städa, mitt kök ser ut som hell's kitchen, men de orkar jag faktiskt inte :D Får göra de sen när jag vaknat, lär ju inte va allt för pigg på det då heller men. Längtar tills ikväll nu, Baaardeey! Hoppas jag inte blir helt cp seeg eftersom jag inte lär få sova så många timmar, men tror inte de e så stor risk. Får ta smällen på lördag istället, den stora plugg dagen. Hm, lär ju bli lyckat. Men måste plugga fanimej, har segat efter lite nu på sistone. Kunde jag ju gjort nu, istället för att sitta här och skriva en massa skit. Men det orkar jag inte heller. Jaja, nu ska jag lalla vidare! Puss!

Kioskmongo ,

Godkväll på er, eller ja klockan är väl mest över halv tre men känns ändå för tidigt för att säga godmorgon?  Tänkte gärna att ni var intresserade av att veta resten av min typiskt irriterande dag och hur den slutade? Jo, såhär blev det. Kom hem, käkade lite och satt o babbla i telefon och lekte med Mirre, fotat henne massor idag!
Så söt min lilla snorfröken är ;) Sen kom Frida hit, då satt vi la mest och pratade om måndagens bravader och morgondagens, tja dagens nu då - planer :) Kommer bli fett nice!  Sen försökte jag la mest få tag i Thom, eller ah fick la tag i honom men inget vettigt svar som vanligt, jävla kioskmongo är va du är. Fan va arg jag blir! Ainijoo, Matilda och Oskar kommer hit imorgon.. Gah, Idag! Ska bli så jävla sköjer så de finns inte! Har saknat er båda enormt jävla mega mycket <3 Sen blir det baaardy hos Elvis & sen vidare till Gränden, Nepp bäst jag hoppar i säng nu så det snabbare blir morgon för då ska jag möta Mimmi, sen kommer folket & så ska jag färga Cattis hår sen blir det baila baila ;) Puss! & Ohja, jag vet att ni älskar mig!


Varm choklad blev kall ,

Hm, Idag är en typisk dag . Sån där irriterande dag , som man helst bara vill ska försvinna fort fort fort, och helst fortare än så . När jag vaknade ca 14.30 var jag ovetande om detta och tänkte "Åh, fan va nice, har inga planer och måsten för idag" Så jag seegade ett tag o lallade sedan ut i köket och gjorde varm choklad . Slängde ett öga på planeringstavlan i köket och nej, inget inget inget planerat för idag . Men sen började det eka något i skallen på mig. "Okej vad bra, då syns vi på BVC på torsdag 15.30 istället för på måndag" Jag kollade på talvan och där stog det "BVC Må 13" Fan hans mormor! Där står jag helt fucked up i pjamas, Mirre ligger naken och leker och jag har 25 minuter på mig att ta mig ner till Vårdcentralen . Hurra, jippi, fucking greaaat asså!

Kolla va ja kan !

Om inte de här är att vara en aktiv blogghora så vet ja fan inte vad! Men iallafall, kom precis in, har varit duktig och sprungit en runda, är skakig som en spagetti nu, eller en nudel? Aja trött som ett luder iaf.
Fick bli två rundor, sprang hem emellan för att strippa och dricka saft och sen på slutet nu innan jag kom hem så åkte mitt headset ur så jag spelade musik för halva tidaholm. Men jag vågade fan inte stanna för då hade jag no way orkat springa vidare sen igen. Aja, nu blir det duschen, sen myspys ;)

Ni ska nog få se på blogginlägg ,

Jag ska bli en sån där riktig blogghora! Ni kommer ångra att ni tjata på mig, but  hey, you'll love me anyway ;)
Hepp, sitter och kollar på tv nu, vet inte vad jag kollar på, har faktiskt funderat på de senaste timmen men totally utan framgång. Funderar på att vira in mig i täcket och glo på en film istället, men det får bli när Mandy har lagt sig för natten. Just nu ligger hon i Tysons gamla korg och kollar med stora ögon på tvn medans hon försöker äta upp sitt gosedjur.
Hepp, ska ägna lite tid åt henne nu, så söt e hon när hon skrattar och grejjar, Skriver med ikväll bastards! Puss!

Bara för att jag också kan ,

Nu e jag trött på klagomål över att min förra blogg aldrig uppdateras, så nu har jag en ny och här ska ni få se på jävlar va jag kan skriva mkt och ofta om allt och för de mesta ingenting. Just nu sitter jag oh väntar på Blitfnasket<3 Vi ska städa, sen blir de väl att laga lite mat. Intresseklubben antecknar eller? Sen om ni känner mig och också är en sån här sexig bloggare så skicka er länk så jag kan länka till er och hålla koll på era liv, eftersom jag saknar ett eget. Puss!

RSS 2.0